Om webbplatsen

Utveckling.skane.se är huvudkanalen för kommunikation med Region Skånes befintliga och potentiella samarbetspartners; utvecklingsaktörer, kommuner, andra myndigheter och organisationer.

Webbplatsen ska inspirera till en positiv utveckling i Skåne, ge information om utvecklingsprojekt och samarbeten i regionen samt förmedla kontakter.

Om strukturen

Målet är vägleda dig som arbetar med att utveckla Skåne så att du snabbt hittar rätt bland våra erbjudanden och tjänster, och hittar rätt kontaktperson.

Innehåll:  

  • Utvecklingsområden – Utvecklingsområden är folkhälsa och social hållbarhet, samhällsplanering, kulturutveckling, näringslivsutveckling, internationellt samarbete och miljö och klimat.
  • Strategier och rapporter – Nedladdningsbara rapporter, strategier och andra dokument som berör utvecklingen i Skåne.
  • Utlysningar och finansiering – Om olika finansieringsmöjligheter för utvecklande samarbeten, utlysningar av priser, stipendier och bidrag.
  • Om regional utveckling – Om Region Skånes samordnande roll när det gäller den regionala utvecklingen. Om den regionala utvecklingsstrategin "Det öppna Skåne 2030" och om projekt och samarbeten som bidrar till Skånes utveckling.
  • Kontakt – Kontaktuppgifter till nyckelpersoner inom vår organisation.

Med vår sökfunktion kan du söka efter specifika dokument, evenemang, webbsidor eller nyheter. Var så specifik som möjligt när du söker, undvik breda sökord som ”miljö”, ”trafik” eller ”dokument”.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Vad är problemet med sidan?

Tack för ditt meddelande!