Digitala kommunikationsstrategier för kreativa projekt och individer

Den 11 juni bjuder Region Skåne och Media Evolution in till en kurs om digitala kommunikationsstrategier. Under kursen kommer vi att utforska hur du kan få bättre förståelse för din digitala närvaro.

Lär dig att engagera din målgrupp effektivt online! Genom en kombination av praktiska övningar och teoretisk undervisning kommer du att få möjlighet att direkt tillämpa dina nya kunskaper och skapa kommunikationsstrategier som du kan implementera. 

Under kursen kommer deltagarna att delta i föreläsningar och workshops där de får en teoretisk och praktisk förståelse för digitala kommunikationsstrategier. De kommer att lära sig att analysera målgrupper, välja lämpliga digitala kanaler och skapa konkreta planer för att implementera strategierna. Dessutom kommer de att få träning i att använda verktyg för att mäta och utvärdera effektiviteten av sina kommunikationsstrategier. Kursen strävar efter att ge deltagarna inte bara teoretisk kunskap utan även praktiska verktyg och tekniker som de kan applicera direkt i sina egna projekt och organisationer - och därför kommer det att vara mycket eget arbete och praktisk tillämpning som genomsyrar dagen. 

För vem?

Kursen riktar sig till yrkesverksamma kreatörer/konstnärer och kräver att du är anställd på eller representerar ett registrerat företag, med bas i Skåne.  

Kursledare

Poya Tavakolian och Hanna Pettersson från Technigo. 

Anmälan

Digitala kommunikationsstrategier för kreativa projekt och individer (eventbrite.co.uk)

Observera

Denna kurs bekostas via medel från Europeiska Socialfonden och räknas därför som ett statligt stöd till företag. Det betyder att du i förväg behöver signera en blankett om ‘försumbart stöd’ (de minimis) samt ett deltagarbevis i efterhand. Allt detta hjälper vi dig med om du blir antagen till kursen men det gäller utan undantag. Din anmälan är bindande först efter att du bekräftat din plats genom signerat intyg. 

En del av Learn, Create, Engage

Detta är en del av ett kompetensutvecklingsprojekt inom den kulturella och kreativa sektorn, Learn, Create, Engage, och drivs tillsammans av Media Evolution och Region Skåne. Under projektet kommer det att levereras utbildningar inom olika ämnen, på olika bredd och djup kopplat till den kulturella och kreativa sektorn.

Learn, Create, Engage