Det fina med klimatväxling är att pengarna håller sig inom organisationen, så ni bestämmer själva vad ni ska lägga pengarna på. Och till skillnad från klimatkompensation, där redan gjorda utsläpp kompenseras av någon annan, ger klimatväxlingen er inom organisationen chansen att istället investera i nya, hållbara vanor. Exakt vilka, är upp till er.

Klimatväxling

Nytta på många nivåer

Klimatväxling är effektivt på många plan. Förutom att ni bidrar till mindre koldioxidutsläpp i världen, kommer det att ge er en bättre ekonomi eftersom hållbart resande är billigare. Ni kommer även sannolikt få friskare och mer engagerade medarbetare, vilket inte bara är bra för er utan även för hela samhället.

Att ta ställning med ett konkret hållbarhetsarbete är, om inte nödvändigt, så allt viktigare för att attrahera såväl kunder som medarbetare. Genom att visa att ni lever som ni lär, stärker ni varumärket.

Det fina med klimatväxling är inte bara att pengarna stannar inom organisationen. Med sänkta utsläpp kommer även en rad trevliga bieffekter.

Växla upp motivationen, växla ner utgifterna

Det är precis lika enkelt som det låter. Vi hjälper er att komma igång med den typ av klimatväxling som passar er och era behov.Senast uppdaterad : 2022-04-20