Ideon Science Park får pris för insatser för Skåne

Varje år delar Region Skåne ut sitt pris "Synnerliga insatser för Skånes utveckling". Vinnare 2017 blev Ideon Science Park. Priset delades ut på Malmö näringslivsgala 12 februari.

Med priset vill vi uppmärksamma en person eller verksamhet som gjort något utöver det vanliga för Skåne och skåningarna.

Ideon Science Park ligger i Lund och har en bred kompetens inom mobilitet, ICT, life science, cleantech, medtech, smarta material och automation. Ideon började byggas för över 30 år sedan och var då den första "science park" av sitt slag i Sverige och norra Europa.

Motiveringen

”Genom ett framsynt, föredömligt, långsiktigt och tvärsektoriellt arbete som bidragit till en positiv utveckling av Skåne och den skånska kreativiteten och tillväxten uppfyller årets vinnare alla krav för att hedras med priset. Årets vinnare anses av många som både stöd och födelseplats för flertalet framgångsrika företag”.

Tack för att du kontaktar oss, vi har tagit emot dina synpunkter

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.
Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter