Tove Eriksson tillsvidareanställd som utvecklare

Den 1 juni tillsvidareanställdes Tove Eriksson som utvecklare bibliotek på Region Skånes kulturförvaltning.

Tove Eriksson har arbetat på Region Skånes kulturförvaltning sedan hösten 2016, främst inom området Folkbibliotek för alla och med kommunikation inom förvaltningens regionala biblioteksverksamhet.

Som tillsvidareanställd kommer Tove att fortsätta sitt arbete med Folkbibliotek för alla, bland annat med att utveckla mångspråks- och tillgänglighetsområdena. Hon fortsätter också att arbeta med kommunikationsuppdraget.

– Jag är jätteglad att vi får behålla Tove som har varit här i snart två år, säger Maria Tsakiris, enhetschef på Region Skånes kulturförvaltning.

Tove Eriksson

Tove Eriksson ser fram emot att arbeta långsiktigt med biblioteksutveckling i Skåne.

– Jag tycker att det är oerhört stimulerande, varierande och roligt att arbeta med folkbibliotek. Biblioteken är en av samhällets viktigaste institutioner, och de blir allt viktigare, säger Tove Eriksson.

Innan Tove började arbeta på Region Skånes kulturförvaltning arbetade hon i sex år på Kultur i Väst i Göteborg, bland annat som reporter på bibliotekstidningen Noll27 och taltidningen Ljudmagasinet, projektledare för Bokjuryn och kommunikatör.
Tove Eriksson är utbildad journalist och arbetade tidigare med lokaljournalistik på radio och dagstidning.

Tack för att du kontaktar oss, vi har tagit emot dina synpunkter

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.
Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter