Hållbarare och hälsosammare - framtidens regionala transportsystem år 2030

Välkommen till en workshop som tar oss med till Skåne år 2030 och ett nytt, hållbart och mer hälsosamt regionalt transportsystem.

Max 50 deltagare, först till kvarn! Workshopen är kostnadsfri och inkluderar lunch på Rådhuskällaren och eftermiddagsfika. Sista anmälningsdag är 3 december.

Anmäl dig redan nu till Contact

Under workshopen kommer vi tillsammans att utforska ett hållbart och mer hälsosamt transportsystem utifrån flera olika framtidsscenarier som berör beteendeförändringar, kopplingen land och stad och stadens olika transportförutsättningar. Med hjälp av så kallad ”back-casting” skådar vi bakåt från en tänkt hållbar framtid, och tar reda på hur vi klarade av att ta oss dit.

Vi samlas på gågatan utanför Länsstyrelsens huvudentré på Södergatan 5 och går tillsammans till Rådhuskällaren och äter lunch. Kommer du efter lunchen? Möt upp oss vid personalingången på Skomakaregatan
klockan 13.00 så går vi gemensamt upp till Hörsalen därifrån.

Tack för att du kontaktar oss, vi har tagit emot dina synpunkter

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.
Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter