Regional utveckling LIVE: Skånsk samverkan

En gång i månaden sänds webbinariet Regional utveckling LIVE. Ett tema som berör Skånes utveckling diskuteras med utvecklingsdirektören Ulrika Geeraedts och intressanta gäster.

Torsdagen den 26 november sänder vi Regional utveckling LIVE med fokus på samverkan i Skåne under coronapandemin.
Vilken påverkan har coronapandemin fått för såväl medborgare som näringsliv i Skåne? Hur har de offentliga aktörerna samverkat och hur kan vi alla tillsammans fortsätta att möta krisen? Finns det arbetssätt som skapats som är värda att fortsätta bygga på?
Utvecklingsdirektör Ulrika Geeraedts diskuterar med regiondirektör Alf Jönsson och Malmö stads stadsdirektör Andreas Norbrant.

Gäster:

  • Ulrika Geeraedts, utvecklingsdirektör, Region Skåne
  • Alf Jönsson, regiondirektör, Region Skåne
  • Andreas Norbrant, stadsdirektör, Malmö stad

Programledare:

  • Jonas Brantefors, Region Skåne

Regional Utveckling LIVE är webbinariet där vi en gång i månaden diskuterar Skånes utveckling med utvecklingsdirektören Ulrika Geeraedts och intressanta gäster. Vilka frågor är just nu viktigast för Skåne och vad görs inom Region Skåne, kommunerna, näringslivet och av andra aktörer?

Du ser programmet live och kan ställa frågor direkt till vår panel via Facebook. Det går också bra att se programmet i efterhand.

Utveckling Skånes Facebook-sida

Fick du hjälp av informationen på den här sidan?

Vad är problemet med sidan?

Tack för ditt meddelande!


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.
Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter