Vem vinner designstipendiet i år?

Kreativa Skåne 2018

Kreativa Skåne är ett årligt evenemang där vi delar ut priser, stipendier och hedersomnämnanden till personer som på olika sätt bidragit till att göra Skåne lite vackrare och lite mer miljövänligt.

Evenemanget är ett sätt att uppmärksamma skånska aktörer som gjort kreativa insatser inom design, arkitektur och miljö. Utöver prisutdelningen är Kreativa Skåne också en mötesplats fylld av inspirerande seminarier, mingel och underhållning. 

Eventet är kostnadsfritt. Anmäl dig senast 14 november.

Program

Tid: Klockan 13.00  till 16.30 med efterföljande mingel.  

Konferencier Susanna Dzamic och Kalle Lind hälsar välkomna tillsammans med Mätta Ivarsson, ordförande regionala utvecklingsnämnden.

Prisutdelning för Region Skånes stipendier inom design, Skånes arkitekturpris och Region Skånes miljöpriser och miljöstipendier.

Inspirationstalare:

  • Allas, inte Någon Annans agenda. Om att ta vara på drivkrafter och att göra skillnad tillsammans för en hållbar framtid

Hannah Stanton är idealisten med fötterna på jorden som står för ett värdebaserat ledarskap – just nu som verksamhetschef med fokus på utbildning för hållbar utveckling på TheGoal.org och i regeringens Agenda 2030-delegation. 

  • Våga störa! Att använda stadens rum på lika villkor 

Paneldiskussion kring hur normer påverkar användningen av offentliga platser och hur man kan bryta dessa på olika sätt. Panelen består av Emma Pihl och Åsa Samuelsson från Nyréns Arkitektkontor, Karin Book från Malmö universitet och Elisabeth Högdahl från Lunds universitet. 

 

Tack för att du kontaktar oss, vi har tagit emot dina synpunkter

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.
Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter