• Helsingborgs bibliotek anordnar en förmiddag om spel och bibliotek. Foto: Erik Mclean.

Spel & Bibliotek – Föreläsning & workshop

Välkommen till en förmiddag med tema spel. Den 17 december bjuder Helsingborgs bibliotek och Region Skåne in till en inspirerande förmiddag för dig som vill jobba mer med spel i verksamheten.

Varmt välkomna till Helsingborg bibliotek och temat under förmiddagen är ”Spel i biblioteksverksamhet”. Vi pratar olika former av spel, och hur det finns olika sätt att arbeta med de många typer av spel på bland annat bibliotek. Vi erbjuder också ett testa- på tillfälle med lite olika populära spel.  

Evenemanget erbjuds på plats på Helsingborgs Stadsbibliotek, föreläsningen kan skickas ut digitalt till de som önskar det i efterhand.

Om föreläsaren:

Bobbi A Sand är spelutvecklare, författare och projektledare för Game Habitas barn och unga-initiativ. Bobbi har länge haft ett intresse för spel och lek och hur dessa områden hänger ihop med fantasi och kreativitet. Bobbi har även erfarenhet av att arbeta på bibliotek och är författare till boken “Växande världar - Om spel, spelkulturer och spelare i samtiden”.

Program:

9:00 – 9:30 Kaffe & Macka
9:30 – 10:30 Föreläsning med Bobbi Sand
10:30 – 11:30 Workshop och hands- on test av spel
11:30 -12:00 Avrundande diskussion i mindre grupper.

Föreläsningen med Bobbi Sand kan skickas ut till de som är intresserade efter evenemanget.

 

Anmäl dig senast 13 december

Du måste tillåta att cookies används för att kunna skicka formuläret. Cookies används här som ett skydd mot spammejl.

Jag identifierar mig som: * Obligatoriskt fält.

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.
Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter