Praktiska tips på hur du kan jobba med digital inkludering!, kl 9-12

Den 28 januari 2020 berättar Malin Perlheden om sin bok ”Digitant” som ger dig verktyg för att jobba med digital inkludering mot dina besökare.

Att ge sig ut på nätet kan kännas både skrämmande och närmast oöverstigligt för den som inte hängde med från första början. Digital närvaro har många fördelar, som förmåga att uträtta vardagliga ärenden, minskad känsla av utanförskap och ökad känsla av samvaro.

Boken ”Digitant” har blivit en succé. Ta chansen att lyssna på Malin när hon berättar om sin bok. Vi jobbar vidare i olika workshops, och vips så har du minst 10 olika kurstillfällen som ni kan använda! 

Malin Perlheden är journalist på Aller media, Sveriges ledande aktör inom populärpress för kvinnor med titlar som bland annat Hemmets veckotidning, Allers, Femina, Året Runt och MåBra. Malin har jobbat i över tio år med digitala medier och är författare till boken Digitant – din nybörjarguide till den digitala världen. Under föreläsningen ger hon sina bästa tips på hur man kommer igång med sitt digitala liv och vad man ska tänka på för att kunna känna sig säker i sitt surfande. 

Målgrupp: All bibliotekspersonal

Vi bjuder på fika.

Dagen arrangeras av Helsingborgs bibliotek i samarbete med Region Skåne, som en del i projektet Digitalt först med användaren i fokus.

Tack för att du kontaktar oss, vi har tagit emot dina synpunkter

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.
Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter