• Magdalena Westin Piotrowska, intendent på Livrustkammaren. Foto: Jens Mohr

Är det ni som är så roliga på Facebook?

Den 14 december kl. 10-12 bjuder Samverkansgruppen för kulturarvspedagogisk utveckling och teori (Skutt) in till digitalt seminarium med Livrustkammaren.

Med humor som metod har Sveriges äldsta museum nått en bred publik och blivit en viral succé. Nyligen fick Livrustkammaren årets pedagogiska pris 2019 och Kulturarvspriset för sitt digitala arbete. Magdalena Westin Piotrowska, intendent på Livrustkammaren och en av de ansvariga för museets sociala medier berättar om det lustfyllda lärandet och resan från anslagstavla till din historiebästis på nätet. Hur kan man engagera sina följare och måste man vara rolig?

Magdalena Westin Piotrowska föreläser ca 40 minuter. Därefter finns det tid för frågor.

Praktisk information

Målgrupp: det kulturpedagogiska nätverket i Skåne samt andra intresserade.

Seminariet är gratis och genomförs i det digitala verktyget Zoom. Anmälan via formuläret nedan krävs. Seminariet finns inte tillgängligt i efterhand.

Länk skickas ut till de som anmält sig några dagar innan seminariet. Logga gärna in några minuter innan seminariet börjar.

Bakgrund

Samverkansgruppen för kulturarvspedagogisk utveckling och teori (Skutt). Syftet med Skutt är att skapa nätverk mellan akademi, kulturarvsinstitutioner och utbildningsinstitutioner i regionen och över Öresund. Vi ska skapa mötespunkter för att föra vetenskapligt grundade diskussioner om kulturarvspedagogik samt skapa en regionalt grundad lärandegemenskap inom det kulturarvspedagogiska området som ska vara forskningsinitierande. Skutts aktiviteter riktar sig till alla som är intresserade av kulturarvsfrågor samt kulturarvspedagogisk utveckling, metod och teori.

Anmäl dig senast den 8 december

Du måste tillåta att cookies används för att kunna skicka formuläret. Cookies används här som ett skydd mot spammejl.

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.
Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter

Fick du hjälp av informationen på den här sidan?

Vad är problemet med sidan?

Tack för ditt meddelande!


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.
Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter