• Från Stora utvecklingsdagen i mars 2020. Det regionala biblioteksutvecklings-teamet: Maria Tsakiris, Annelie Krell, Annelien Van Der Tang-Eliasson, Anna Åkerberg och Ann Lundborg.

SUD-frukostar

Den 3/12, 4/12 och 10/12 ses representanter från biblioteken i Eslöv, Helsingborg, Hässleholm, Lund, Osby, och Sjöbo för att utifrån egna projekt samtala om digitalisering och barns delaktighet.

En fortsättning på Stora utvecklingsdagen

När Stora utvecklingsdagen (SUD) i mars 2020 i all hast fick ställas om till digitalt format, med anledning av pandemin, uteblev de bibliotek som skulle varit med och presenterat sina projekt under dagen. 

Som en fortsättning på SUD 2020 kommer nu tre SUD-frukostar att sändas live från Studio i Malmö: frukostsamtal mellan representanter från de olika biblioteken, intervjuade av Anders Mildner. 

Torsdag den 3 december, kl. 10 - 11: 

Catrin af Malmborg och Malin Horney Sköld från Hässleholms bibliotek tillsammans med Karin Westeman, Hanna Zander, Kristina Elding och Beatrice Alfsson Kristensson från folkbiblioteken i Lund. 

Om digitalisering och lärmiljöer, utifrån sina projekt inom Digitalt först med användaren i fokus. 

Fredag den 4 december, kl. 10 - 11: 

Therese Hammersten från Eslövs bibliotek tillsammans med Annelie Holst och Saga Joelsson från Helsingborgs bibliotek, och Mattias Andersson från Sjöbo bibliotek.

Om digitalisering och lärmiljöer, utifrån sina projekt inom Digitalt först med användaren i fokus, samt med Digidel. 

Torsdag den 10 december, kl. 10 - 11:

Petra Glans, Amanda Nanor och Caroline Karlsson från Helsingborgs bibliotek, tillsammans med Gittan Svensson och Isebell Johnsson från Osby bibliotek. 

Om barns och ungas delaktighet utifrån sina projekt inom stärka bibliotek och experimentspår.

Arrangeras av Region Skåne i samarbete med Altitude Meetings. 

Anmäl er till livesändningarna nedan!

Anmälan

Du måste tillåta att cookies används för att kunna skicka formuläret. Cookies används här som ett skydd mot spammejl.

Ange vilket/vilka datum du anmäler dig till
När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.
Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter

Fick du hjälp av informationen på den här sidan?

Vad är problemet med sidan?

Tack för ditt meddelande!


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.
Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter