Seminarium om publikarbete

Den 28 november arrangerar Region Skånes kulturförvaltning ett seminarium om publikutveckling på Malmö konsthall för inbjudna konst- och kulturpedagoger.

Region Skånes kulturförvaltning har de senaste åren arbetat med att öka ungas och unga vuxnas delaktighet i kulturlivet och bjuder därför in till ett samtal om hur man kan arbeta med målgruppen, både på ett strategiskt och praktiskt plan. Anouk Heesbeen, chef för publikarbete på Stedelijk museum i Amsterdam, kommer att hålla ett tvåtimmars dialogbaserat seminarium med fokus på hur man kan engagera och utveckla sin verksamhet med och för unga och unga vuxna.

Praktisk information

Målgrupp: Personlig inbjudan har gått ut till ett urval av konst- och kulturpedagoger i det konstpedagogiska nätverket i Skåne och på de kulturarvsinstitutioner med regionala verksamhetsbidrag som ingår i det kulturpedagogiska nätverket (KPN). Antalet medverkande är begränsat till en person per verksamhet. Inbjudan kan överlåtas till kollega.

Vi ska vara i K-salen där vi också bjuder på eftermiddagsfika. Vänligen ange eventuell specialkost i formuläret nedan.

Konsthallen stänger kl. 17.00 och om man vill se aktuella utställningar kan man komma tidigare, exempelvis på öppen visning kl. 14.00.

Anmäl dig senast den 23 november

Förnamn:
Efternamn:
Organisation:
E-post:
Ev. specialkost:
 

Tack för att du kontaktar oss, vi har tagit emot dina synpunkter